logo-favicon

Aangenaam kennis te maken, ik ben Manon, eigenaar van MHStyling
Mijn doel is om huizen zo te presenteren dat kopers gelijk alle mogelijkheden van de woning zien en verkopers zo snel en maximaal mogelijk hun huis kunnen verkopen. Belangrijk is dat een huis een plek is waar je je fijn voel en dat de basis van je interieur goed is.
In opdracht van een particulier verkoper of een makelaar maak ik woningen aantrekkelijk voor potentiële kopers.

STIJLVOL EN BETROUWBAAR

Hands-on Methode
Als gecertificeerd verkoopstylist & vastgoedfotograaf werk ik volgens de HANDS-ON METHODE van House of KIKI. De HANDS-ON methode betekent geen dure schriftelijke adviezen maar direct de handen uit de mouwen.
Doorgaans kan een woning binnen 1 à 2 dagen al verkoopklaar en gefotografeerd zijn. Wil je je kansen op snellere verkoop van je woning vergroten? Ik help je er graag bij.

House of KIKI is bij het CRKBO geregistreerd en door het NVM erkend.

CNVV: (Centraal netwerk voor verkoopstylisten) Dit landelijk netwerk biedt particuliere huiseigenaren, makelaars, projectontwikkelaars en notarissen toegang tot professionele vastgoedstylisten in hun eigen regio.

Werkgebied
MHstyling werkt zowel voor de particuliere als zakelijke markt in Noord Holland en directe omgeving. Buiten deze regio? Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Check ook mijn passie voor lifestyle & woonaccessoires bij Lily and ME.

voor meer info kun je contact opnemen: tel. 06 52 53 69 09 | mail: info@mhstyling.nl